Ljus, rymd och skönt utomhusliv

De flesta av bostäderna är genomgående, men arkitekturen möjliggör även hörn- och gavelbostäder. Allt för att fånga dagsljuset, bjuda på variation och passa olika personligheter. Fönster och dörrar är placerade så att rummen är lätta att möblera, använda och trivas i.

 

I Brf Vyn får du ett ljust hem med soliga balkonger och vackra vyer. Här har vi gjort allt för att du ska ha det bekvämt, fint och underbart på varje plan.

 
 
 

En perfekt fond

Som standard i Brf Vyn är det vita väggar, ekparkett, natursten som fönsterbänkar och vit eller beige inredning. Med andra ord en neutral och smakfull stil som låter dig ta ut svängarna med dina möbler, mattor, konst och andra inredningsdetaljer. Du kan dessutom sätta din personliga prägel på ditt nya hem ytterligare genom att göra olika tillval.

Välutrustade kök

Köket består av kvalitetsutrustning, gott om arbetsyta och praktisk förvaring. Utsikten över matplatsen, vardagsrummet och vyn är grädde på moset. Inredningen i köket går i ljusa färger. Fronter och maskinerna är vita, bänkskivan är grå och golvet är samma klassisk ekparkett som i vardags- och sovrum. Som hemmets hjärta är köket centralt placerat i bostaden. Här svänger du lätt ihop en god start på dagen på egen eller tumanhand. Samtidigt finns det tillräckligt med arbetsyta för att sätta familjen eller vännerna i arbete för en gemensam festmåltid. Induktionshäll, ugn och mikro är standard.

Stilrena badrum

I Brf Vyns badrum får du funktioner, vackra material och svängrum. Kakel, porslin och kommod går i vitt. Duschväggen i klarglas tillsammans med beige klinkergolv skapar en fräsch atmosfär. Samtidigt kan du vara praktisk och trycka igång en tvätt precis när det passar dig. Tvättmaskin och torktumlare är självklart standard. I vissa av bostäderna förgyller fönster i badrummet upplevelsen med skönt dagsljusinsläpp.

Uteliv hemma

Brf Vyn ger dig som älskar att vara utomhus ditt lystmäte. Välj mellan härlig trädgård, generös balkong eller till och med fantastisk takterrass. Längtar du efter mer sällskap finns det ännu mer plats att umgås på gården och den gemensamma takterrassen på nionde våningen.

Balkongerna är något indragna och helt eller delvis inglasade som standard, vilket förlänger säsongen för utesittarkvällar mycket längre.

Utemiljön är uppdelad i zoner för att skapa känslan av en härlig kvartersbakgård. En grön förgård med miljöhus leder till den inglasade lobbyn och en passage som tar dig till andra sidan huset. Dyrkar solen är den gemensamma takterrassen på nionde våningen platsen för dig. Ta med vännerna upp och låt dem hänföras!