Härliga Höganäs

Du som redan bor i Höganäs vet förstås redan vilket lyft som den lilla småstaden har fått de senaste åren. För dig som funderar på att flytta hit kanske valet avgörs av den breda servicen, den trendsäkra saluhallen, restaurangerna som lockar långväga matgäster och det barnvänliga badet? Dessutom breder Kullabygden strax ut sig och Helsingborg ligger inom bekvämt pendlingsavstånd.

I Höganäs finns det alltid något att göra, det är enkelt att idrotta eller motionera och att ha en spännande fritid. Dessutom är det alltid nära till natur, vatten och grönområden.

All tänkbar service

Höganäs erbjuder verkligen allt som gör att vardagen får ett skönt flyt. Tandläkare, vårdcentral, frisörer, butiker, restauranger, bibliotek, skolor till och med gymnasiet… Listan kan göras hur lång som helst.

Var du än befinner dig är naturen alltid nära. Vill du ta det lugnt, är det bara att fälla upp solstolen i sanden eller på bryggan på populära Kvickbadet. Visste du förresten att du kan hyra hela bastun här?

Det är lätt för alla åldrar att vara aktiva i Höganäs. Vattengympa, tennis, padel, simning, golf, bowling och flera gym finns inom gångavstånd från Brf Vyn. Känner du för att fylla lungorna med maximalt klorofyllintag och få upp pulsen i naturen kan du välja på flera cykel- och vandringsleder som börjar – eller slutar – i Höganäs. Eller varför inte träna på något av kommunens trevliga utegym eller överraska dig själv med att klättra på klippblocken i boulderparken?

När vädret är ruskigt kan du istället släppa fram ditt kulturella jag och avnjuta författaraftnar, musikcaféer, afterwork, standup, musikquiz, teater och föreläsningar. Missa inte Kulturnatten tredje lördagen i september.

I Höganäs och Kullabygden finns det alltid något att göra på egen hand eller tillsammans med vännerna och nya grannarna! Vad sägs om en dagstur till vackra Mölle, strövtåg på Kullaberg eller konstrunda i nordvästra Skåne under påsken? Eller bara cykla till småbåtshamnen för att kolla in båtarna och äta en bit mat? Håll ögonen öppna! Det har hänt att en och annan säl dyker upp och myser här också!